söndag 12 juni 2011

*Uff*

Ok..
Jag ska dra 2 varianter, så kan ni berätta för mig vilken av dem som är min gårdag/ kväll!

1. Fixade i ordning mig själv, tog bussen med kombon, hoppade av och gick en bit. Kom fram, grattade 30åringen, hälsade på gästerna, kramade gamla vänner, skrattade med nya vänner, drack lagom, rökte inte, promenerade hem i den ljumma kvällen, stötte ihop med en gammal bekant, konverserade artigt, landade hemma och somnade sött.

2. Kastar mig ut ur huset, stressad som faen, fångar en buss med kombon och halvspringer den sista biten. Kastar mig uppför trapporna och ringer upprepade ggr på dörren samtidigt som jag högljutt irriterar mig på ordet kuk. Kuk! seriöst.. ett stympat jävla ord. Löjligt. Ohwell.. In på festen, hälsa på folket, krama gamla vänner, gå igenom de vanliga frågorna, vad gör du nuförtiden? Jasså? Nytt jobb?!
Tömmer cider, efter cider, efter öl, efter vinglas, finner mig själv med ett finurligt och upproriskt leende och en cigg i handen. Röker tidigare nämnda cigg, börjar må illa, vet ej om det är ciggen (japp.. 2 stycken tom!!) eller om det är de löjliga mängder alkohol jag hinkat. Bestämmer mig för att gå hem, stöter ihop med E på vägen hem, dissar honom, dissar hans penis, dissar allt, skvallrar med en annan E, om den första E och den andra E.. (rörigt eller hur?)
Ramlar in hemma, skalar av mig allt och sitter spritt naken vid datorn en stund till jag inser att det är lite dragigt. Går och lägger mig, vaknar 7.15 och mår som ett as.

Gissa!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar