tisdag 24 augusti 2010

Somliga dagar bara är...

Hade tänkt att vara redo för dagen ganska tidigt men så blev det absolut inte, klockan ringde 1, 2, 3, 4 gånger och sen stängde larmet av sig... med resultatet att när älskade Sophie hörde av sig var jag ett sovande vrak. Så det blev till att kasta sig upp ur sängen, skicka en tacksägelse i rena farten till universum över att jag faktiskt hade gårdagens smink på mig... visserligen i halva ansiktet men ändå.. det var ju åtminstone något. (för er som inte vet det är jag i vanliga fall en enorm anhängare av att tvätta av sig sminket innan man går och lägger sig för annars tycker jag att det känns som om jag är bakfull när jag vaknar!) Nåväl, jag bokstavligen flög in i badrummet där jag insåg att det inte spelade någon roll att jag var sminkad, för min lugg såg ut som en solfjäder och jag hade konstiga lockar som aldrig varit där förr.. Det var utan tvekan en snabb dusch som gällde, så jag kastade mig med liv och lust in i duschen. Kläder på, fön igång, snabb redigering av sminkmängden utanför ögonområdet (typ ta bort det som satt i mungiporna :P) på med lite ny mascara och ut genom dörren som ett skållat ollon. På bussen inser jag att Sophie faktiskt ska fota mig och jag bara sjunker och tänker ÅHHHHH NEEEEEEJ! Jag ser ut som ett bakfullt as, som om jag varit på festival en vecka i sträck, som.. som.. FAN (!) helt enkelt. men vafan.. det får gå..
In på Fantasi där jag möter upp sällskapet, krama Roger (Han fyller år! och vill ni göra en medmänsklig gärning så går ni in och grattar honom här: http://rogerfriberg.blogspot.com/ )
1 kopp kaffe och jag börjar känna mig mänsklig, sen bar det av till tivoliparken där jag blir fotad med 2 döda fiskar (!?), 1 Roger och bara jag (fortfarande ugly!)
Senare hemåt, fast först en runda inom Rogers systrars lägenhet och MY GOD! så vill jag bo! kombo-boende ftw. Vilken fantastisk lägenhet, jag kan utan tvekan säga att om dom vill ha en syster till *blink blink* så får de mig om jag bara får bo hos dem i allt detta vackra!!

Väl hemma så skulle maten lagas... och det blev katastrof! Linsgrytan blev kolsvart OCH vidrig, och pasta grytan.. ja den gick iallafall att äta, men det var ganska så precist..

Så nu sitter jag här, hungrig och jag har tagit beslutet att cheesecakeglass utan tvekan är lämpligt att äta till kvällsmat! Jag tänker dessutom inte ens skämmas för kalorierna jag stoppar i mig utan jag tänker bara be en stilla bön om att gud är nådig och stoppar fettet på min rumpa istället för på magen (för lägger sig minsta gram till där måste jag köpa större byxor :P)

Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar